Használati feltételek és jogi nyilatkozat

Üzemeltető:

Gali András e.v.
Adószám: 66216027143
Cím: 1113 Budapest, Villányi út 28/C.
Telefon: 06-20-510-8443
E-mail: info@kokuszviz.info

Azzal, hogy megtekinti, használja a kokuszviz.info weboldalt, elfogadja jelen Használati feltételek és jogi nyilatkozat tartalmát, így kérjük, figyelmesen olvassa el és ismerje meg!

A kokuszviz.info weblap (továbbiakban: Weboldal, Weblap, Honlap) Gali András egyéni vállalkozó (továbbiakban: Üzemeltető) internetes honlapja, amelyen a kókuszvízzel kapcsolatban ismerhet meg tájékoztató jellegű általános információkat.

A Weblapon megtalálható minden írott és grafikus tartalom az Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi, így azok nem másolhatók, és előzetes engedély nélkül nem használhatók fel.

Üzemeltető fenntartja a jogot a Weboldal tartalmának tetszőleges megváltoztatására, amely jelen Használati feltételek és jogi nyilatkozat tartalmára is vonatkozik. A Honlaphoz való hozzáférést felfüggeszthetjük előzetes értesítés nélkül, vagy egyéb, rajtunk kívül álló, olyan okból is szünetelhet, amelyért felelősek nem vagyunk.

A Weboldalon található információk tájékoztató céllal készültek. Az Üzemeltető mindent megtesz a Honlapon található információk valóságnak megfelelő tartalmáért, ugyanakkor nem vállal felelősséget a honlap tartalmának használatából eredő bárminemű kárért vagy hátrányért. Javasoljuk, hogy a Honlap illetve az internet helyett orvostól, gyógyszerésztől, dietetikustól tájékozódjanak a témában. Üzemeltető teljes mértékben kizárja felelősségét abban az esetben, ha egy egyén állapota a weboldalon szereplő információk felhasználása miatt megváltozik, romlik.

A Weboldalon található egyes hivatkozások (linkek) tőlünk független, külső oldalakra mutathatnak. Üzemeltető kizár minden felelősséget az olyan károk tekintetében, amit a tőlünk független oldalak használata okozhat.

Ha a fentiek bármely részét nem kívánja önmagára nézve elfogadni, kérjük, függessze fel az oldal használatát! Ha kérdése vagy aggálya merült fel, jelezze nekünk info@kokuszviz.info címen!